Kosovë

Nis ndërtimi i fabrikës së ujit për katër fshatra në Ferizaj

Nis ndërtimi i fabrikës së ujit për katër fshatra në Ferizaj

Guri themeltar i Fabrikës për përpunimin e ujit për katër fshatra të Ferizajt është vendosur të premten.

Tre vjet më parë Komuna e Ferizajt pati nënshkruar një kredi të butë në vlerë prej 5 milionë eurosh nga Qeveria e Austrisë për ndërtimin e fabrikës së ujit dhe të ujësjellësit, nëpërmjet të cilit do të furnizohen fshatrat Sojevë, Dardani, Zllatar dhe Talinoc.