Kosovë

Mitrovica fiton mbi 200 mijë euro grant për performancë mjedisore

Mitrovica fiton mbi 200 mijë euro grant për performancë mjedisore
 

Komuna e Mitrovicës, është radhitur e dyta në nivel të Kosovës për performancën më të mirë në kuadër të Grantit të Përformancës - Mjedisi i Pastër, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Ky grant është ndarë për komunat të cilat u janë nënshtruar tri kritereve të qasjes si dhe janë vlerësuar për tre indikatorë të qeverisjes së mirë, të nxjerra nga sistemi i menaxhimit të përformancës komunale në MAPL si dhe tetë indikatorë të menaxhimit të mbeturinave.