Kosovë

SHSKUK dhe Komuna arrijnë marrëveshje për funksionalizim të Spitalit të Podujevës

SHSKUK dhe Komuna arrijnë marrëveshje për funksionalizim të Spitalit të Podujevës
 

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, dr. Basri Sejdiu, dhe kryetari i Komunës së Podujevës, Agim Veliu, kanë nënshkruar marrëveshje për funksionalizim të Spitalit të Përgjithshëm në Podujevë.

Qëllimi i kësaj marrëveshje të bashkëpunimit është ndërtimi dhe funksionalizimi i plotë i Spitalit të Përgjithshëm në Komunën e Podujevës.