Kosovë

Asfaltohet rruga Bukosh-Prilluzhë

Asfaltohet rruga Bukosh-Prilluzhë
 

Zëvendësministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Rexhep Kadriu, të premten mori pjesë në fillimin e asfaltimit të rrugës Bukosh-Prilluzhë, investim i MIT-së.

Asfaltimin e kësaj rruge Kadriu e cilësoi shumë të rëndësishme, pasi ua mundëson qarkullimin tri komunave Obiliq, Vushtrri dhe Mitrovicë, si dhe lidh 17 fshatra mes vete.