Kosovë

INPO: Pezullimi i dhënies së lejeve ndërtimore i jashtëligjshëm

INPO: Pezullimi i dhënies së lejeve ndërtimore i jashtëligjshëm

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, në mbledhjen e rregullt me Bordin e Drejtorëve, të hënën, ka marrë vendim që të pezullohet dhënia e lejeve ndërtimore me qëllim të planifikimit më të mirë të standardeve dhe kritereve në këtë fushë.

“Kryetari Aliu i vendosur në këtë nismë tha se për herë të parë, pas 20 vjetëve, Komuna e Ferizajt po merr këtë hap, këtë vendim të domosdoshëm për të frenuar keqplanifikimin e territorit dhe për t’i dhënë mundësi që me analizë paraprake të projektohen zonat dhe kushtet e ndërtimit”, thuhet midis të tjerash në komunikatë, shkruan sot Koha Ditore.