Kosovë

​​Nisin punimet për ndërtimin e rrugës Gjilan-Lipjan

​​Nisin punimet për ndërtimin e rrugës Gjilan-Lipjan
 

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, sot qe i pranishëm në përurimin e punimeve në rrugën e Verbicës së Zhegocit që lidhet me Sllovinë e Lipjanit.

Siç thuhet në komunikatën për media, ai ka përmendur se kjo rrugë është rëndësishme për banorët e këtyre anëve, rrugë kjo që është filluar së ndërtuari tre herë që nga koha e Jugosllavisë.