Kosovë

Gjilani mbjell 2 mijë lule në kampusin e shkollave të mesme

 

Drejtoria Komunale e Arsimit në Gjilan ka nisur sot ndërtimin e 2 mijë luleve në kampusin e shkollave të mesme.

Drejtori i Arsimit, Nazim Gagica, të cilët së bashku me stafin dhe personelin e këtyre shkollave po e realizojnë këtë aktivitet, tha se 2 mijë luleve janë bërë në kuadër të aksionit të kryetarit Haziri për gjelbërimin e Gjilanit.