Kosovë

Tri komuna dështojnë t’i përmbushin zotimet për mjedis

 

Tre kryetarë komunash nuk kanë arritur t’i përmbushin zotimet që i kanë bërë për mbrojtjen e mjedisit në bazë të memorandumeve që i kanë nënshkruar me OJQ “Ekovizioni” në vitin 2017.

Monitorimi i memorandumeve mjedisore në komunat Fushë-Kosovë, Podujevë dhe Vushtrri, tregon se gjatë vitit 2018 asnjëra nga këto komuna nuk i ka realizuar të gjitha projektet që dalin nga këto memorandume. Më së keqi ka dalë Komuna e Podujevës, e cila nga tetë projektet e parapara asnjë nuk ka arritur ta realizojë plotësisht, shkruan sot Koha Ditore.