Kosovë

Lipjani përkujton 21 dëshmorët e luftës së UÇK-së

 

Institucionet komunale në Lipjan, qindra qytetar dhe subjektet politike kanë përkujtuar 21 dëshmorët e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Për nder të 14 qershorit ditës së dëshmorëve të kësaj komune, është organizuar edhe një akademi përkujtimore.

Kryetari i komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, midis të tjerash ka thënë se “Sot jemi bashkë për të nderuar e do nderojmë përjetësisht gjithë dëshmorët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, por sot e përherë ne i nderojmë duke punuar e zhvilluar vendin tonë, synime e amanete të gjakut të dëshmorëve e të gjithë brezave për liri e mëvetësi të trojeve tona", transmeton Koha Ditore.