Kosovë

Padëgjueshmëri qytetare nëse i jepen 24 hektarët Manastirit të Deçanit

Padëgjueshmëri qytetare nëse i jepen 24 hektarët Manastirit të Deçanit

Nëse 24 hektarë të ndërmarrjeve shoqërore të Deçanit “Iliria” dhe Apiko” i jepen Manastirit të Deçanit, kjo komunë mund të përballet me padëgjueshmëri qytetare. Një vendim i tillë është i papranueshëm nëse shpërfillen autoritetet komunale dhe qytetarët e Deçanit.

Kështu thuhet në konkluzionet e seancës së jashtëzakonshme të Kuvendit të kësaj komune, shkruan sot Koha Ditore.