Kosovë

Në Malishevë vazhdon zbatimi i masave parandaluese ndaj rriqrave

 

Nën drejtimin e Kryetarit të Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, është mbajtur mbledhja e rregullt e Këshillit të Drejtorëve, ku drejtorët e drejtorive komunale, kanë raportuar për punën dhe aktivitetet e tyre gjatë javës së kaluar dhe për planifikimet për javën në vijim.

Duke u bazuar në raportimet e drejtorive, gjatë kësaj jave pritet të përfundojnë disa planifikime për këtë periudhë, ndërsa sa i përket buxhetit, sipas drejtorisë për buxhet dhe financa, në katër mujorin e parë të këtij viti, janë realizuar rreth 300 mijë euro të hyra vetanake dhe duke u bazuar në këtë trend, deri në fund të vitit, pritet të realizohet planifikimi i grumbullimit të të hyrave vetanake, njofton zyra për informim e Komunës së Malishevës.