Kosovë

Sheshit të Ferizajt synohet t’i ndryshohet emri, duke shkelur vendimin paraprak

Sheshit të Ferizajt synohet t’i ndryshohet emri, duke shkelur vendimin paraprak
 

Komuna e Ferizajt ka formuar një komision të ri, të përbërë prej 7 anëtarëve, nga të gjitha subjektet politike me qëllim të identifikimit të defekteve në emërtimet e rrugëve dhe shesheve.

Mirëpo, ky komision ka hasur në telashe, shkruan sot “Koha Ditore”.