Kosovë

VV: Rruga e keqqeverisjes e cila i kushtoi 1 milion euro Komunës së Podujevës

VV: Rruga e keqqeverisjes e cila i kushtoi 1 milion euro Komunës së Podujevës
 

Fitim Muçolli, këshilltar komunal i Lëvizjes Vetëvendosje në Komunën e Podujevës, ka lëshuar kritika të ashpra ndaj udhëheqësisë së kësaj komune.

Muçolli thotë se nga raporti financiar i vitit 2018 edhe njëherë u dokumentua se ka një nivel të lartë të keqqeverisjes dhe se “shifrat e bëra publike nga ky raport nuk flasin, ato bërtasin”.