Kosovë

Në Skenderaj ndahen 164 bursa për studentë, Jashari thotë se ikja e të rinjve është rrezik i madh për Kosovën

Në Skenderaj ndahen 164 bursa për studentë, Jashari thotë se ikja e të rinjve është rrezik i madh për Kosovën
 

Në Komunën e Skenderajt të shtunën është nënshkruar marrëveshja për ndarjen e 164 bursave për 164 studentë të kësaj komune.

Sipas një njoftimi dërguar medieve, marrëveshja është nënshkruar mes kryetarit Bekim Jashari dhe studentëve, të cilët për marrjen e bursave janë përzgjedhur nga një komision i Drejtorisë Komunale të Arsimit.