Kosovë

Tre vjet pas peticionit, në Pejë vendosen platformat në vendkalimin për këmbësorë

Foto: Koha
 

Në dy rrugë, të cilësuara si më të rrezikshmet për këmbësorë brenda në qytetin e Pejës ka filluar këto ditë të realizohet projekti për ndërtimin e platformave për këmbësorë, me qëllim të rritjes së sigurisë për këmbësorë, shkruan sot “Koha Ditore”.

Vendosja e këtyre pengesave ka qenë kërkesë e kamotshme e qytetarëve, prindërve dhe shkollave, sidomos në rrugën që kalon nëpër lagjet “Xhemajl Kada”, “Fidanishte” dhe “7 Shtatori”.