Kosovë

Filluan punimet në rekonstruktimin e rrugës Bishtazhin-Damjan

Filluan punimet në rekonstruktimin e rrugës Bishtazhin-Damjan
 

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të shtunën mori pjesë në inaugurimin e fillimit të punimeve për rikonstruktimin e rrugës Bishtazhin – Damjan.

Ky segment ka gjatësi 12.6 kilometra, kurse vlera e saj është rreth 1.6 milionë euro.