Kosovë

Drejtori për Shëndetësi në Podujevë e cilëson mamografin të rrezikshëm për shëndetin

Drejtori për Shëndetësi në Podujevë e cilëson mamografin të rrezikshëm për shëndetin
 

Dikur u bënin thirrje grave për ta shfrytëzuar mamografin mobil që kishte zbarkuar në Komunën e Podujevës, tash drejtori për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Zaim Thaçi, po thotë se kjo pajisje është e dëmshme për shëndetin, shkruan sot “Koha Ditore”.

Në seancën e parafundit të Kuvendit Komunal, Thaçi ka theksuar se mamografi mobil e ka rritur numrin e të prekurave me kancer në Podujevë.