Kosovë

Nis asfaltimi i rrugës që lidh fshatrat Burim-Astrazup në Malishevë

Nis asfaltimi i rrugës që lidh fshatrat Burim-Astrazup në Malishevë
 

Sot ka filluar asfaltimi i rrugës Burim-Astrazup, e gjatë afro dy kilometra, e cila lidhë këto dy fshatra, por edhe fshatrat tjerë dhe në të njëjtën kohë është rrugë transite, e cila do të ndihmojë në shkarkimin e rrugëve të qytetit të Malishevës, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Punimet në këtë rrugë, i ka parë nga afër edhe kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip, i cili është ndarë i kënaqur me punimet dhe asfaltimin e kësaj rruge.