Kosovë

Ekzekutivi i Ferizajt akuzohet për mungesë transparence

 

Subjektet opozitare, Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje, Dega në Ferizaj, kanë akuzuar ekzekutivin e Komunës për mungesë të transparencës me arsyetim se kryetari i saj, Agim Aliu, po keqmenaxhon me paranë publike, shkruan sot “Koha Ditore”.

Sipas tyre, ai ka punësuar mbi 500 militantë partiakë me kontratë mbi vepër.