Kosovë

LDK-ja e Ferizajt kundërshton ndryshimin e Rregullores për dekorata

LDK-ja e Ferizajt kundërshton ndryshimin e Rregullores për dekorata
 

Komuna e Ferizajt ka nisur procedurat për ndryshimin e Rregullores për dhënien e dekoratave, mirëpo ndryshimet e tilla po kundërshtohen nga ish-qeverisja e kaluar e LDK-së, me arsyetim se Rregullorja aktuale është produkt i tyre dhe e përgatitur nga një staf profesional, shkruan sot “Koha Ditore”.

Sipas LDK-së, qeverisja aktuale po synon ndryshimin e kësaj rregulloreje pa dhënë ndonjë argument të fuqishëm. Rreth kësaj çështjeje është debatuar mjaft gjatë edhe në mbledhjen e fundit të Kuvendit Komunal, ndërkohë si pasojë e mungesës së qytetarëve ka dështuar edhe debati publik.