Kosovë

Komuna e Lipjanit kërkon ndihmën e qytetarëve për ruajtjen e hapësirave publike

Foto: Koha
 

Komuna e Lipjanit ka kërkuar ndihmën e qytetarëve për parandalimin e vandalizmit dhe dëmtimit të hapësirave publike, pas rasteve të fundit ku janë dëmtuar mjaft shumë drunjtë dekorativë të qytetit, shportat e mbeturinave, ulëset dhe ndriçimi publik, gjithandej, shkruan sot “Koha Ditore”.

Kështu që tani institucionet komunale po kërkojnë bashkëpunim nga qytetarët për parandalimin e dëmtimit të pasurisë publike, derisa të gjitha investimet e bëra në këtë qytet janë realizuar nga buxheti i taksapaguesve të vendit.