Kosovë

Peticion për pushim të bizneseve gjatë festave dhe të dielave

Peticion për pushim të bizneseve gjatë festave dhe të dielave
Foto: Koha
 

Përfaqësues të bizneseve të Ferizajt nëpërmjet një peticioni me rreth 100 nënshkrime, të premten kanë kërkuar nga autoritetet komunale ta ndalojnë punën e bizneseve gjatë ditëve të festave dhe të dielave, shkruan sot Koha Ditore.

Një kërkesë e tillë është ngritur edhe nga vetë punëtorët e bizneseve.