Kosovë

“Caritas Kosova” ndihmon punësimin e punëtorëve shëndetësor në Rahovec

“Caritas Kosova” ndihmon punësimin e punëtorëve shëndetësor në Rahovec

Komuna e Rahovecit dhe “Caritas Kosova” nënshkruajnë kontratë “Shërbime për realizimin e vitalizimit të infrastrukturës për funksionalizimin e projektit shtretërit shtëpiak”

Kryetari i komunës së Rahovecit z. Smajl Latifi dhe Don Viktor Sopi, drejtor i përgjithshëm i “Caritas Kosova”, në prani të Samir Mustafës, drejtor i Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, kanë nënshkruajnë sot kontratën “Shërbime për realizimin e vitalizimit të infrastrukturës për funksionalizimin e projektit shtretërit shtëpiak”, me vlerë prej 194 mijë e 398 euro.