Kosovë

Arrestohet një i dyshuar për zjarrvënien në Semetisht

Arrestohet një i dyshuar për zjarrvënien në Semetisht

Pjesëtarët e Policisë së Kosovës kanë arrestuar një person të dyshuar për rastin e zjarrvënies në afërsi të fshatit Semetisht të Suharekës. Njëkohësisht kanë apeluar tek të gjithë qytetarët që të kenë kujdes dhe të mos ndezin zjarre në natyrë.

Ndërsa autoritetet e komunave të rajonit të Suharekës, Prizrenit, Ferizajt dhe Pejës kanë bërë të ditur se ditëve të fundit janë përballur me numër të madh të zjarreve, shkruan sot Koha Ditore.