Kosovë

QKMF në Prizren nga sot punon pandërprerë

 

Që nga sot, Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare (QKMF) në Prizren, do të punojë edhe me ndërrimin e tretë dhe do t'i ofrojë qytetarëve të komunës së Prizrenit shërbime mjekësore për 24 orë.

Nga sot, Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Prizren, do të punojë edhe me ndërrimin e tretë dhe do t’iu ofrojë qytetarëve të kësaj komune shërbime për 24 orë.