Kosovë

Familja që ofron ngrohtësi për fëmijët e pastrehë

Foto: Driton Paçarada / Koha
 

Me padurim po e presin tek dera e dhomës së pritjes. “Bab, bab”, po e thërrasin dy fëmijët e vegjël, njëri dy dhe tjetri dy vjeç e gjysmë, 60-vjeçarin nga Gjilani, Muharrem Lutfiu, i cili po kthehej nga puna.

Ndonëse nuk e kanë babë biologjik, dashuria dhe kujdesi që po ua ofron ai me gruan dhe vajzat e tij, dy të vegjlit po i bën të ndihen sikurse në familjen e tyre. A. dhe N. ka dy vjet që janë bërë pjesë e familjes Lutfiu. Aty kanë gjetur ngrohtësinë që secili dëshiron ta ketë në familjen e tij, shkruan sot “Koha Ditore”.