Kosovë

Ferizaj e Vitia pa marrëveshje për ndërtimin e kolektorit

 

Komuna e Ferizajt dhe ajo e Vitisë prej afro dhjetë vjetësh kanë dështuar ta nënshkruajnë një marrëveshje për ndërtimin e një kolektori të përbashkët për trajtimin e ujërave të zeza.

Ujërat e zeza të fshatrave, Zllatar, Dardani, Mirosalë dhe Sojevë të Komunës së Ferizajt po i vërshojnë parcelat bujqësore dhe oborret e shtëpive të fshatrave Sllatinë e Epërme dhe Sllatinë e Poshtme të Komunës së Vitisë, shkruan sot Koha Ditore.