Kosovë

Gjilani përfiton edhe një grant të performancës në fushën e mjedisit

Gjilani përfiton edhe një grant të performancës në fushën e mjedisit

Komuna e Gjilanit ka përfituar edhe një grant për fushën e pastërtisë. Kjo u bë e ditur sot në ceremoninë e lansimit të Grantit të Performancës, ku në emër të kryetarit Lutfi Haziri, e ka nënshkruar marrëveshjen me Ministrinë e Mjedisit dhe organizatën gjermane GIZ, nënkryetari Arbër Ismajli.

Ismajli ka falënderuar ministrin e Mjedisit, Fatmir Matoshi dhe përfaqësuesit e organizatës GIZ për mbështetjen ndaj Gjilanit në fushën e menaxhimit të mbeturinave.