Kosovë

Shtohet numri i rasteve të dhunës në familje në Komunën e Rahovecit

Shtohet numri i rasteve të dhunës në familje në Komunën e Rahovecit

Gjendja e sigurisë së përgjithshme në Komunën e Rahovecit gjatë vitit të shkuar ka qenë e qetë dhe stabile është thënë të martën në mbledhjen e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi.

Por sipas të dhënave të paraqitura nga zyrtarët policorë del se në vitin e kaluar ka pasur rritje të numrit të rasteve të dhunës në familje krahasuar me vitin paraprak, ndaj më 2018 janë evidentuar 39 raste të tilla.