Kosovë

Komuna e Gjilanit njofton se të gjitha rrugët janë të kalueshme

Komuna e Gjilanit njofton se të gjitha rrugët janë të kalueshme
 

reshjeve të jashtëzakonshme të borës në Gjilan ditën e djeshme, Komuna njofton se operatori ekonomik ka punuar me të gjitha kapacitetet 24 orë, duke bërë kështu që të gjitha rrugët të jenë të hapura dhe të kalueshme.

“Deri tani, nuk ka asnjë kërkesë nga ana e qytetarëve për ndonjë bllokadë eventuale”, thuhet në komunikatë.