Kosovë

Rinia e PDK-së në Lipjan shpërndajnë fletushka për t’i dalë në mbrojtje stafit të emergjencës

 

Rinia e Partisë Demokratike të Kosovës dega në Lipjan nëpërmjet një aktiviteti, të premten, kanë shpërndarë fletushka para emergjencës dhe komunës së Lipjanit për t’i dalë në ndihmë stafit mjekësor të cilët janë fyer e kërcënuar një javë më parë nga familjarët e kryetarit të komunës, duke kërkuar trajtim më special në dhomën personale të mjekut.

Ndërkohë në këtë fjalosje ishte i përfshirë edhe vet kryetari i kësaj komune Imri Ahmeti. Rinia e PDK-së, një fletushkë të tillë ia kanë dërguar edhe kryetarit të komunës Imri Ahmeti.