Kosovë

AAK-ja e Lipjanit kalon në PDK

 

Kryetari i AAK-së Dega në Lipjan, Fitim Selimi, së bashku me kryesinë e saj, me këshillin drejtues dhe me shumicën e këshilltarëve të KK-së, tashmë zyrtarisht u kanë dhënë fund aktiviteteve të tyre në këtë subjekt. Ndërkohë i gjithë ky grup pritet të kalojë zyrtarisht në Partinë Demokratike të Kosovës, Dega në Lipjan. Këtë e ka konfirmuar kryetari i kësaj partie Fitim Selimi.

Ndërkohë, rreth kësaj çështjeje është debatuar gjatë në mbledhjen e fundit të kryesisë së PDK-së të martën në mbrëmje me dyer të mbyllura për media, derisa ishte i pranishëm edhe kryetari kësaj partie Kadri Veseli, transmeton koha.net.