Kosovë

Sheshi i Pejës sërish stoliset nga bizneset e jo nga Komuna

Sheshi i Pejës sërish stoliset nga bizneset e jo nga Komuna
 

Sheshi i qytetit të Pejës ka filluar të marrë pamje festive në prag të festave të fundvitit me stolisjet që janë bërë nëpër lokale private, ndriçimet dhe bredhi i vendosur në mes të sheshit.

Mirëpo për këtë stolisje të sheshit, që e kanë bërë disa biznese pejane, Komuna e Pejës nuk ka kontribuuar me asnjë cent nga arka e saj, shkruan sot Koha Ditore.