Kosovë

Në Vushtrri nis pastrimi i deponisë më të madhe ilegale

 

Në kuadër të Fushatës “Ta Pastrojmë Kosovën” sot është pastruar një ndër deponitë më të mëdha në Kosovë, e fundit e këtij vëllimi, e cila gjendet në Pasomë të Komunës së Vushtrrisë, nga ku u larguan qindra kamionë me mbetje me makineri të rëndë.

Për pastrimin e kësaj deponie të gjatë rreth dy kilometra, janë angazhuar tre ekskavatorë dhe dy kamionë, ndërsa aksioni i nisur sot do të vazhdojë për së paku dy javë deri në pastrimin e plotë të saj, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.