Kosovë

“Borea” dhe potenciali për turizëm dimëror në bjeshkët e Pejës

 

Në emision “Sot” të mëngjesit në KTV, në rubrikën “Biseda” i ftuar ishte Durim Sheremeti, shef i kabinetit të kryetarit të Pejës, Gazmend Muhaxheri.

Sheremeti gjatë bisedës në emision ka folur për realizimin e projekteve të komunës së Pejës si dhe për projektin “Borea” dhe potencialin për turizëm dimëror në bjeshkët e kësaj komune.