Kosovë

Largohen pesë deponi në Vushtrri, ndihmojnë mbi 500 vullnetarë

 

Mbi katër mijë thasë me mbeturina dhe rreth 50 kamionë me mbetje inerte janë larguar nga pesë deponi ilegale të mbeturinave në Vushtrri, ku u zhvillua sot një aksion i madh pastrimi, të cilit iu bashkuan mbi 500 vullnetarë, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Aksioni i sotëm u realizua në kuadër të fushatës “Ta Pastrojmë Kosovën”, ndërsa filloi në orën 11:00 nga Varrezat e Qytetit, për të vazhduar pastaj edhe në lokacionet tjera.