JETA

Jetesa e banorëve në fshatin kufitar të llapit

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Është fshat kufitar në Komunën e Podujevës. Fjala është për fshatin Shtedim, i cili gjendet në kufirin Kosovë – Serbi.

Shtedimi përreth ka fshatrat: Merdar, Miroc, Livadicë dhe Balloc.