JETA

Bjeshka “piramidë” në fshatin e Deçanit

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Pobërgja, është fshat në Komunën e Decanit, të cilin e ka vizituar ekipi i emisionit “Jeta” në Kohavision dhe e sjellë në edicionin më të fundit.

Që në hyrje të këtij vendbanimi, bien në sy bjeshkët që e rrethojnë Pobërgjën, në veçanti bjeshka e njohur si “Variqi”, e cila ka marrë vëmendjen për formën piramide.