INTERAKTIV

Kurti kritikohet për paraqitje të pakta në media

 

Arbër Fetahu nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike ka kritikuar kryeministrin Albin Kurti për paraqitje të pakta në media, duke përfshirë edhe ministrat e tij.

Sipas Fetahur, kryeministri dhe ministrat kanë një lloj hezitimi për të dalë para mediave, për më tepër sipas tij, mungon edhe koordinimi me shoqëritë civile.