Horoskopi

Dashi

21 Mars - 19 Prill

Do të paraqitet një mundësi e re për ju. Megjithatë, lëvizja e Ketut përmes shtëpisë së nëntë së bashku me Saturnin do të veprojë si forcë obstruktive. Duhet të qëndroni të qetë dhe të keni durim. Disa udhëtime në distanca të gjata janë parashikuar gjatë vitit. Në frontin financiar do të qëndroni në një pozicion të fortë për pjesën më të madhe të vitit. Disa përfitime inkurajuese financiare do t’jua përmirësojnë disponimin. Për sa i përket shëndetit, një çështje e vogël mund t'ju shqetësojë. Trajtojeni atë me masat e duhura përmirësuese, për t’iu shmangur ndonjë komplikimi. Çështja që lidhet me jetën personale duhet të trajtohet me shumë takt dhe me delikatesën e duhur. Shpenzimet familjare do të shënojnë rritje gjatë vitit.

Demi

20 Prill - 20 Maj

Një lloj pakënaqësie do të vazhdojë në psikikën tuaj. Mundohuni ta kanalizoni atë drejt përmirësimit të performancës suaj. Problemi në lidhjen e konfirmuar do t'ju vë në siklet. Të martuarit do të kalojnë vazhdimisht kohë cilësore me partnerin e jetës. Kjo jep kohë të mjaftueshme për t’i çliruar ndjenjat e lënduara dhe shqetësimet në lidhje me çështjet që lidhen me familjen dhe financat. Kalimi i kohës cilësore funksionon mirë në ruajtjen e ngrohtësisë dhe harmonisë në marrëdhëniet me bashkëshortin/en. Çështjen financiare duhet ta trajtoni me shumë kujdes. Planifikoni financat tuaja në afat të gjatë dhe mbani mjaft para rezervë për rastet e paparashikuara. Personat e moshës së mesme dhe më lart duhet të bëjnë kujdes për problemin e vjetër shëndetësor.

Binjakët

21 Maj - 20 Qershor

Gjërat mund të mos funksionojnë mirë për ju në punën e përditshme. Orientimi i karrierës duhet të funksionojë për orë të zgjatura për ta përmbushur afatin e planifikuar. Ata që merren me biznes duhet të përpiqen më shumë për ta mbajtur punën të kënaqshme. Ata që merren me biznes dhe profesionistët do të mundë ta arrijnë një marrëveshje të mirë fitimprurëse. Do të qëndroni në një pozicion të shëndoshë financiar. Personat me punë të rregullt do të ndihen të lumtur me perspektivat e ardhshme të rritjes që duken inkurajuese. Gjërat nuk po funksionojnë mirë për ju në marrëdhëniet e konfirmuara. Nëse bëni biznes në partneritet, informojeni partnerin tuaj rreth planit të veprimit për t’i rritur shitjet. Në lidhje me shëndetin, dhimbja në nyje do t’ju mbajë të shqetësuar. Zbatoni masa eksterne për ta minimizuar intensitetin e dhimbjes.

Gaforrja

21 qershor - 22 Korrik

Lëvizja e Jupiterit dashamirës gjatë vitit do të funksionojë mirë në avancimin e perspektivave tuaja në frontin financiar për pjesën më të madhe të vitit. Gjërat mund të mos funksionojnë mirë për ju në frontin financiar gjatë rikthimit të Jupiterit në Akrep. Trajtoni çështjen e financave me shumë kujdes gjatë rikthimit të Jupiterit. Përmbahuni nga marrja e vendimeve në lidhje me përfshirjet e mëdha financiare. Duhet t’i mbani nën kontroll shpenzimet e pajustifikuara dhe personale. Duhet të fokusoheni në kursimin e parave për nevojat e ardhshme. Nevoja për orientimin e karrierës do ta përmirësojë performancën për ta mbajtur pozicionin tuaj të siguruar. Duhet të jeni të kujdesshëm në lidhje me shëndetin e sistemit të frymëmarrjes.

Luani

23 Korrik - 22 Gusht

Duhet të qëndroni shumë të kujdesshëm për shëndetin gjatë vitit. Madje edhe një problem në dukje i vogël i cili nuk trajtohet menjëherë me masën e duhur mund të çojë në komplikime. Periudha nga marsi deri në fund të vitit nuk duket përkrahëse për sa i përket shëndetit të mirë të përgjithshëm. Në lidhje me financat, duhet të bëni më shumë përpjekje për rritjen e të hyrave. Megjithatë, jeni në gjendje t’i menaxhoni shpenzimet rutinore dhe rastësore pa problem. Në aspektin profesional, duhet të punoni me orar të zgjatur për t’i avancuar perspektivat në frontin financiar. Ata që merren me biznes duhet të bëjnë më shumë përpjekje për ta arritur një marrëveshje me klientët e profilit të lartë. Orientimi i karrierës duhet të mbetet i fokusuar tek puna me qëllim të përmirësimit të performancës.

Virgjëresha

23 Gusht - 22 Shtator

Do ta përjetoni një periudhë sfiduese në aspektin profesional. Ata që merren me biznes duhet t’i ulin marzhat për të mbetur konkurrues. Biznesmenët dhe profesionistët duhet të planifikojnë udhëtime afatshkurtra për të pasur më shumë konsumatorë me vlerë. Gjërat mund të mos funksionojnë mirë në frontin e punës gjatë muajit mars deri në fund të gushtit. Përmbahuni nga marrja e vendimeve lidhur me përfshirjet e mëdha financiare gjatë kësaj faze. Orientimi në karrierë duhet ta synojë rritjen e performancës së përmirësuar me qëllim të rritjes së perspektivave në të ardhmen. Duhet t’i shtoni përpjekjet për ta ruajtur rrjedhjen e parave. Në lidhje me shëndetin, dhimbja në nyje mund t'ju shqetësojë. Kini kujdes në këtë drejtim.

Peshorja

23 Shtator - 22 Tetor

Orientimi në karrierë nga ndryshimi i vendit të punës do të sjellë mundësi të mira opsionale për punësim gjatë vitit 2019. Do t’ju ofrohet pagesë e lartë në punën e re. Kjo do t’ju mbajë të motivuar për ta ofruar një performancë efektive. Ata që merren me biznes duhet të kenë kujdes gjatë udhëtimit afatshkurtër. Duhet të mbani mjaft rezerva financiare për rastet e paparashikuara. Në të njëjtën kohë mbani kontroll efektiv mbi shpenzimet e pajustifikuara dhe bëni përpjekje për kursimin e parave për nevojat e ardhshme. Do ta keni një pozitë të shëndoshë financiare. Shpenzimet familjare do të rriten për shkak të një numri më të madh të vizitorëve. Nuk do të keni probleme të konsiderueshme shëndetësore. Do të mbështeteni tek mjekësia alternative për ta shëruar një problem të vjetër shëndetësor.

Akrepi

23 Tetor - 21 Nëntor

Këtë vit do të keni rezultate të përziera në frontet kryesore. Niveli i pranueshmërisë për ju në rrethin shoqëror këtë herë do të rritet. Fati do t’i mbështesë përpjekjet tuaja drejt synimeve. Lëvizja e planetit kryesor do t’ju bëjë më të mençur në menaxhimin e çështjeve financiare. Si rezultat, do të mund të kurseni më shumë para. Shpenzimet e papritura që lidhen me familjen janë arsye për shqetësim. Duhet t’i planifikoni financat në periudhë afatgjatë dhe të mbani mjaft rezerva për rastet e paparashikuara. Në fushën e orientimit të karrierës do të ndiheni të lumtur pas fitimit të pozitës më të mirë dhe rritjes së pagës. Ekziston mundësia që të prekeni nga një infeksion viral. Merrni masat e duhura paraprake për ta shmangur infeksionin viral.

Shigjetari

22 Nëntor - 21 Dhjetor

Do të keni sfida në rrugën tuaj drejt përparimit në frontin e punës. Ata që merren me biznes dhe profesionistët duhet të zhvillojnë më shumë kontakte për të mbetur të angazhuar. Orientimi i karrierës do të mbetet i stresuar për shkak të ngarkesës së madhe të punës. Jeni në gjendje t’i menaxhoni shpenzimet rutinore dhe të rastësishme gjatë këtij viti. Një pozitë e shëndetshme financiare është parashikuar për ju gjatë vitit. Nëse keni pasur problem shëndetësor një kohë të gjatë, ka të ngjarë të gjeni disa ilaçe alternative për ta trajtuar. Megjithatë, nëse keni çrregullime në shtypjen e gjakut, bëni një kontroll të rregullt për t’i monitoruar luhatjet potenciale. Ata që kanë diabet duhet ta shmangin konsumimin e ushqimeve dhe pijeve të gazuara me përmbajtje të lartë të sheqerit.

Bricjapi

22 Dhjetor - 19 Janar

Duhet të punoni shumë dhe të jeni të përkushtuar për ta marrë meritat adekuate për përpjekjet. Trajtoni financat me shumë kujdes. Duhet t’i planifikoni financat në periudha afatgjata dhe të siguroni rezerva për situatat e paparashikuara. Mbani kontroll efektiv në shpenzimet e pajustifikuara dhe personale. Bëni kujdesin e duhur për shëndetin tuaj. Mos i neglizhoni as çështjet më të vogla. Trajtojeni të njëjtën menjëherë me masën e duhur përmirësuese për t’i shmangur ndërlikimet. Do ta keni mundësinë për përfitime monetare. Fitimet nga kjo mundësi do ta përmirësojnë më tej pozitën tuaj financiare. Disa probleme në njërën prej marrëdhënieve tuaja të rëndësishme do t’ju bëjnë të ndiheni të shqetësuar. Trajtojeni atë me shumë takt dhe me delikatesën e duhur.

Ujori

20 Janar - 18 Shkurt

Tani duket një kohë e mirë dhe përkrahëse për ta përforcuar pozitën tuaj financiare. Është parashikuar rritja e të hyrave. Asnjë shpenzim i madh nuk ka të ngjarë t'ju shqetësojë këtë vit. Kjo ju jep mundësinë të kurseni më shumë para. Në sferën e punës, do ta keni më sfiduese të performoni më efektivisht. Mos i lejoni shpërqendrimet të ndikojnë në ju dhe qëndroni të fokusuar në detyrat e dhëna. Ata që merren me biznes do të ketë mundësi inkurajuese për të arritur shpesh marrëveshje të mira fitimprurëse. Do të qëndroni në një pozitë të fortë në frontin financiar. Personat me pozita pune do të ndihen të lumtur me rritjen e pagës. Për sa i përket shëndetit, nuk do të keni ndonjë problem të ndjeshëm shëndetësor. Diabetikët duhet t’i shmangin rreptësisht ushqimet dhe pijet e gazuara me përmbajtje të lartë të sheqerit. Bëni kontroll të rregullt për t’i mbajtur nën kontroll luhatjet.

Peshqit

19 Shkurt - 20 Mars

Ka të ngjarë ta keni një periudhë sfiduese në frontin profesional. Nga muaji mars gjërat do të bëhen shumë më sfiduese në frontin profesional dhe financiar. Fati mund të mos ju mbështesë plotësisht. Duhet të vazhdoni të punoni shumë dhe të pritni me durim që rrethanat të jenë në anën tuaj. Përmbahuni nga vendimmarrjet e mëdha në lidhje me çështjet profesionale dhe financiare nga marsi deri në fund të gushtit. Ngadalësoni ritmin dhe kini durim. Personat me pozita pune do të jenë nën presion për shkak të kritikave të vazhdueshme nga shefi. Ruajeni qetësinë dhe synoni një performancë më efektive. Do të gëzoni shëndet të mirë të përgjithshëm gjatë pjesës më të madhe të vitit.

Gazeta KOHA Ditore dhe portal KOHA.net sjellin çdo ditë horoskopin ditor.