Loading...
Video.

Përkujtohen dëshmorët që ranë në Prishtinë dy ditë pas hyrjes së UÇK-së

Sirena, për ta “ringjallur” punën në Spitalin e Ferizajt

Pensionistët, të vetmit që s’u vendosen proteza kërdhokulle falas

Serwer: Hilli ka miratuar vazhdimisht qëndrimin e Beogradit

Robertson: Siguria e Kosovës ka rëndësi të madhe për NATO-n

Prezenca e armatimit në veri, tregues i potencialit për destabilizim

Këshilli Gjyqësor shpall konkursin për zgjedhjen e kryesuesit të ri

Një mijë e 200 padi për tre muaj ndaj Ministrisë së Financave

Serbia ankohet se nga vendimi i Qeverisë së Kosovës ka humbur 210 milionë euro

DASH: Synimi afatgjatë i politikës së SHBA-së, njohja e ndërsjellë ndërmjet Kosovës dhe Serbisë

Dy vizita të Osmanit në SHBA i kushtuan Kosovës rreth 52 mijë euro

Kërkohet intensifikimi i hetimeve për krimet e Serbisë në Kosovë

QKMF-së në kryeqytet i vihet emri “Dr. Gani Demolli”

Njërit avokat i shqiptohet vërejtje, e tjetrit gjobë në seancën për vrasjen e Ivanoviqit

BE: Serbia ka shkelur marrëveshjen duke lobuar kundër Kosovës


Më të lexuarat

Kulturë.


Magazina.