Fashionista

“Coachella 2023”, një tjetër sfilatë mode

 

Të famshmit nxjerrin gjithmonë pamjet dhe veshjet më të mira të modës për Coachella, edhe për këtë vit nuk kishte ndryshim.

Në skenat e Coachella-s, veshjet e interpretuesve kanë mahnitur turmën.