Fashionista

Çdo gjë mbi koleksionin e Beyoncé dhe “Balmain”

 

Kur muzika dhe moda bashkohen krijohet diçka unike pa diskutim. Kjo bëhet edhe më glamuroze kur punojnë bashkë Olivier Rousteing dhe Beyoncé për koleksionin e fundit të “Balmain”. Koleksion ky i inspiruar nga albumi i fundit i këngëtares “Renaissance”, ku edhe koleksioni mori atë emër.

Disenjatori tregon për revistën “Vogue” se ritmet e këtij albumi ishin të preferuarit e tij gjatë verës së 2022-s. Gjatë pushimeve të tij ai punoi vazhdimisht në skicat e koleksionit, kështu në fund të gushtit kur u kthye në Paris ai kontaktoi menjëherë stilisten e Beyonces, Senofonte dhe vetë divën, të dyja këto ishin tejet entuziaste për këtë bashkëpunim.