Fashionista

Trendi i verës 2020: kostumet me pantallona të shkurtra

 

Kostumet me pantallona të shkurtra që mbizotërojnë në verën e 2020-s do të mbizotërojnë kudo.

Këto pantallona që ngjajnë si një miksim i pantallonave bokser me pantallonat bermuda, janë super trendi dhe të rehatshme, raporton emisioni Fashionista në KTV.