EXPRESS

Librarët në shesh deri në pesë ditë pa asnjë shitje

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Në një vend ku sipas anketave del se më shumë se gjysma e qytetarëve nuk kanë kurrfarë raporti me librin, tetë librarët e sheshit të Prishtinës e ndiejnë direkt efektin, krahas botuesve. Dy prej tyre thonë se janari ua dëshmon që janë në krizën më të thellë tash për tash e 25 vjet të veprimtarisë së tyre. Numërojnë shkaqet teksa përmendin edhe liberalizimin e vizave. Ka deri në pesë ditë pa shitur asnjë libër, dhe kjo për ta është njësi matëse e krizës