EXPRESS

Dyshja me kitarë e flaut zbërthen traditën spanjolle

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Dyshja Nina Shala në flaut dhe Drilon Çoçaj në kitarë kanë thurur tingujt për këngët spanjolle tradicionale. Kombinimi jo fort praktik i dy instrumenteve në skenën vendore ka sjellë natyrën e muzikës flamengo.

Pozicioni i kitarës është i padiskutueshëm si instrument tradicional i muzikës spanjolle. Flauti i ka zëvendësuar vargjet e këngës. Vijën melodike në secilën pjesë e ka bërë më të theksuar.