EXPRESS

Një copë bakllave për Kurban Bajram

 

Katërkëndëshi i ëmbëlsirës e cila është e njohur në Ballkan, e që konsumohet sidomos gjatë festave, ia merr kohën më të madhe. Hylka Hakaj ka 21 vjet që merret aktivisht me përgatitjen e saj dhe çdo petë e bën me dromca dashurie.

“Ka shumë vite, 21 vjet prej kur kam filluar me bakllavën e pare. Kam nisur me baklava sepse më kanë shkuar shumë dhe i dua, pastaj kam vazhduar me brumëra. Mirëpo 10 ditë para Bajramit i kam lënë ato dhe po merrem vetëm me bakllava”, ka thënë Hakaj.