EXPRESS

Akullorja turke mes freskisë dhe lojës

 

Një akullore është ideja më e mirë e ditëve plot vapë të verës. Aq më tepër kur ajo shijohet në Shadërvanin e Prizrenit.

Qyteti jugor është mjaft i ngrohtë këto ditë edhe gjatë orëve të mbrëmjes.