EXPRESS

Një bashkëdyzim artistik nga aktrimi në muzikë

 

Për vite me radhë ka dëgjuar zërat e teatrove dhe sheshxhirimeve të filmave, mirëpo “zhurma” artistike e bashkimit të pjatës dhe shkopinjve ka qenë një ëndërr për të.

Ritmin e melodive të fuqishme tashmë nuk po e ndien nga pozita e spektatorit, por nga rrugëtimi i mësimit të baterisë.