EXPRESS

Kantautori Vlashent Sata vjen me një intervistë të veçantë në EXPRESS

 

Sot në emisioni e KTV-së, Express, do të jetë një mysafir i veçantë. Është kantautori Vlashent Sata, që do të flasë për shumëçka rreth jetës dhe karrierës së tij.

"Frymë” dhe humbja e babait; "Copëzat” dhe lidhja e tij me prezantuesen Dojna Mema; Jeta mes Parisit e Tiranës dhe shumë tema të tjera do të preken në këtë intervistë.